ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στις 10 Μαίου 2016  μια παρέα 7 φίλων, όλοι λάτρεις και κάτοχοι μοτοσυκλετών Royal Enfield ιδρύσαμε το επίσημο Ελληνικό παράρτημα του Royal Enfield Owners Club (REOC) 

Τότε σε ένα από τα πιο συμβολικά μέρη της Αθήνας, το Παναθηναϊκό στάδιο, πήραμε το χρίσμα από το Αγγλικό club (REOC UK) και έγινε η αρχή. Δε φανταζόμασταν ποτέ ότι η παρέα από 7 άτομα θα έφτανε έως και σήμερα να απαριθμεί 55 ενεργά μέλη, σε όλη την Ελλάδα! 

 ‘Ολα αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν αληθινές φιλίες που αποτελούν ίσως το πιο σημαντικό επίτευγμα της λέσχης. 

 Αξιοσημείωτα συμβάντα μας είναι οι 2 συναντήσεις το 2017 και το 2019 στην Αγγλία όπου βρεθήκαμε στις διεθνείς συναντήσεις του επίσημου club. Στις εκδηλώσεις αυτές δώσαμε το παρόν στον εορτασμό 40 ετών του Αγγλικού club, επίσκεψη στο National Motorcycle Museum αλλά και στον οίκο ανταλλακτικών Hitchcocks Motorcycles.Πέραν αυτού έχουμε παραβρεθεί σε δύο διαφορετικές εκθέσεις της EICMA το 2020 και 2023 για να δούμε από κοντά τα νέα μοντέλα της Enfield. Το μεγαλύτερο μας επίτευγμα είναι η διοργάνωση του REOC International Rally τον 6/202023 στην αρχαία Επίδαυρο με αριθμό ρεκόρ 110 συμμετοχών. 

Σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα από τις 31 Μαίου έως 2 Ιουνίου οργανώνουμε την Πανελλήνια συνάντηση κατόχων Royal Enfield-REOC National Rally στη Κάτω Γαντζέα ,Πηλίου!